Uw oldtimer of youngtimer is in professionele handen

Bent u de trotse bezitter van een oldtimer? Dan weet u ongetwijfeld dat het onderhoud of de herstellingen van zulke wagens heel wat vaardigheden met zich meebrengen. Wel, ook met uw oldtimer of yougtimer in Heestert en omgeving bent u bij Autoservice platteau aan het juiste adres.

Wij nemen heel wat verschillende klussen voor onze rekening. We denken daarbij aan de herstelling, diagnose, revisie van motor en versnellingsbak de afstelling van uw young- of oldtimer... Ook carrosserie- en spuitwerken zijn een kolfje naar onze hand. Let wel: volledige restauratiewerken worden niet door ons uitgevoerd.

Bij ons is uw klassieker voor onderhoud in goede handen. Net als het onderhoud van ‘gewone’ auto’s voeren we bij uw oldtimer onderhoud uit op alle cruciale punten: bandenspanning, remmen, soepele werking van de motor, verlichting...

Contacteer ons vandaag nog

Nog vragen over de diensten die wij aanbieden voor young- en oldtimers? Neem dan zeker contact op met Autoservice Platteau, uw garagist in Heestert, zodat wij u alles kunnen vertellen.